Participa al nostre nou joc de receptes de Cuina Catalana

Ara Can Torreta, et proposa un joc de cuina perquè puguis demostrar tot el que saps de cuina!

Volem ser a prop teu. Per aquest motiu anirem publicant noms misteriosos de receptes i plats de la nostra cuina que haureu d’endevinar. La base serà esbrinar de quin plat es tracta. Hi hauran espais en blanc ( com si es tractés del joc del penjat ) i a travès de Facebook els participants exposaran les lletres que creuen que es corresponen al plat secret i opinaran al post o publicació on hi apareix la recepta secreta. El primer que ho endevini, aquell que s’emportarà un premi! Pot ser en forma de producte propi de Can Torreta o bé en forma d’utilitari de cuina, electrodomèstic, cafeteres… Tenim moltes coses i molts regals que segur que us encantaran! Així que ja ho sabeu! Participeu i degusteu el nostre nou joc i a passar-ho bé!

La Recepta Secreta serà revelada a la xarxa Instagram amb una foto del plat en qüestió amb la seva corresponent recepta per a qui es vulgui animar a fer-la a casa. Et proposarem el millor producte per a poder realitzar-la i ens encantaria que si us atreviu a fer-la, ens ho féssiu saber a través del Hashtag #lareceptasecreta i ens ensenyeu l’obra d’art que heu realitzat! Esperem que us agradi la idea tant com a nosaltres i que us serveixi per aprendre i per estimar una mica més tot el que ens ofereix la nostra cuina catalana. Volem sentir-nos part del vostre dia a dia i donar-vos a conèixer tot allò que creiem útil i que us pot servir per motivar-vos i per ajudar-vos a tenir noves idees culinàries.

Aquest és el tipus de format que us trobareu al nostre Facebook. Anirem responent totes les vostres aportacions per resoldre l’enigma del plat.

La primera persona que ens digui la Recepta Secreta correctament segons exposem, s’emportarà un premi que li serà entregat en una de les nostres botigues.

Així doncs, teniu en primicia la nostra primera Recepta Secreta! Esperem que us ho passeu bé trobant-la i el més important! Opineu i compartiu! Molts premis us esperen!

 

recepta-secreta-can-torreta

 

Pin It on Pinterest