El racó del pernil,

no has provat res millor

L’estimem i cuidem tant com si fos el nostre propi fill. Ens cau la bava només parlar d’ell i animem a tots aquells que no hagin passat pel racó del Pernil de Can Torreta que vinguin a veure a les nostres noies tallar al protagonista de la funció: el pernil.

Des de fa 30 anys les millors i més exclusives cases de pernil han treballat mà a mà amb nosaltres portant a les nostres botigues les millors peces dels seus assecadors de pernil de 5 Bellotas, Beher, Jaseto, Los Chanetes, Sierra Morena o Raimundo. Podent trobar el pernil ibèric de tots els tipus: de cebo, cebo de camp, serrà, cuit, recebo i pur de gla

Què meravellós és el pernil amb pa i tomàquet, amb meló, en amanides, en plats al forn, fregit, en entrepà… és igual!

Saps el que és menjar un aliment de Déus sent un mortal? Ja has trobat el teu rebost. Som nosaltres… i tan frescos!

El racó del pernil,

no has provat res millor

L’estimem i cuidem tant com si fos el nostre propi fill. Ens cau la bava només parlar d’ell i animem a tots aquells que no hagin passat pel racó del Pernil de Can Torreta que vinguin a veure a les nostres noies tallar al protagonista de la funció: el pernil.

Des de fa 30 anys les millors i més exclusives cases de pernil han treballat mà a mà amb nosaltres portant a les nostres botigues les millors peces dels seus assecadors de pernil de 5 Bellotas, Beher, Jaseto, Los Chanetes, Sierra Morena o Raimundo. Podent trobar el pernil ibèric de tots els tipus: de cebo, cebo de camp, serrà, cuit, recebo i pur de gla

Què meravellós és el pernil amb pa i tomàquet, amb meló, en amanides, en plats al forn, fregit, en entrepà… és igual!

Saps el que és menjar un aliment de Déus sent un mortal? Ja has trobat el teu rebost. Som nosaltres… i tan frescos!

Pin It on Pinterest