El famós pollastre a l’ast

de l’avi Pere

Qui no recorda les cues que es feien a la porta del local de Can Torreta a la Carretera de Sitges? Els diumenges, era obligat anar a buscar els pollastres a l’ast i l’ampolla de cava, per gaudir d’un dinar familiar de diumenge. Eren molts del poble, i de Barcelona que venien a passar el cap de setmana els que esperaven que arribés el diumenge, per anar a buscar el pollastre a l’ast de l’avi Pere. Des de 1972, els millors pollastres de la comarca del Garraf.

El curiós dels nostres pollastres a l’ast és que la recepta que va començar a fer en Pere Coll i els seus fills, amb la qual es rosteixen és totalment secreta i passa a través dels membres de la família de generació a generació. A més, les herbes aromàtiques que fan que tinguin un sabor i aroma únics, són de les montanyes del Garraf.

Els pollastres a l’ast de Can Torreta són grans i sucosos i es necessita una barra de pa assabenta per al brou que ho acompanya.

Cada diumenge a Sant Pere de Ribes i Vilafranca del Penedés es pot gaudir d’aquest meravellós plat llest per portar. Amb el que també pot acompanyar-se de les meravelloses patates també fetes en les cuines de les nostres botigues, o una bona escalibada recent feta.

Bon profit!!

El famós pollastre a l’ast

de l’avi Pere

Qui no recorda les cues que es feien a la porta del local de Can Torreta a la Carretera de Sitges? Els diumenges, era obligat anar a buscar els pollastres a l’ast i l’ampolla de cava, per gaudir d’un dinar familiar de diumenge. Eren molts del poble, i de Barcelona que venien a passar el cap de setmana els que esperaven que arribés el diumenge, per anar a buscar el pollastre a l’ast de l’avi Pere. Des de 1972, els millors pollastres de la comarca del Garraf.

El curiós dels nostres pollastres a l’ast és que la recepta que va començar a fer en Pere Coll i els seus fills, amb la qual es rosteixen és totalment secreta i passa a través dels membres de la família de generació a generació. A més, les herbes aromàtiques que fan que tinguin un sabor i aroma únics, són de les montanyes del Garraf.

Els pollastres a l’ast de Can Torreta són grans i sucosos i es necessita una barra de pa assabenta per al brou que ho acompanya.

Cada diumenge a Sant Pere de Ribes i Vilafranca del Penedés es pot gaudir d’aquest meravellós plat llest per portar. Amb el que també pot acompanyar-se de les meravelloses patates també fetes en les cuines de les nostres botigues, o una bona escalibada recent feta.

Bon profit!!

Pin It on Pinterest