LLISTA DE DIFUSIÓ DE WHATSAPP DE CAN TORRETA

Inscriu-te ara!

És molt fàcil!

Si vols estar informat de les nostres ofertes, concursos i promocions, així com de descomptes especials en dies puntuals o diades de “tastets” …entre moltes altres coses…guarda el telèfon d’atenció client dins dels teus contactes, envia un Whatsapp que posi ALTA CAN TORRETA i forma part de la nostra llista de difusió!

Procurarem que sigui un servei útil, d’interès i el més important: que no sigui molest per a vosaltres. Pretenem que sigui d’ajuda, que serveixi per estar més a prop dels nostres clients, per a que estigueu degudament informats del que, per descomptat, es fa per a tots vosaltres.

Ja ho sabeu, #estempertu, #estempervosaltres. A Can Torreta volem ser a prop teu i creiem que aquest servei gratuït us agradarà moltissim i us podrà ajudar a l’hora de realitzar una bona compra. Que no se’t escapin les novetats! Si formes part d’aquesta llista, no se’t escaparà res!

Sempre et podràs donar de baixa si ja no vols gaudir del servei. Enviant BAIXA et treurem de la llista ràpidament. I si algún dia vols tornar a entrar, nomès cal que enviis ALTA CAN TORRETA una altre vegada.

*Recordem que per la llei de protecció de dades Les dades dels usuaris seran introduïdes en una base de dades únicament destinada per al servei d’informació a través de WattsApp, no es facilitaran les dades a cap organisme extern ni s’utilitzarà per cap altra gestió que no sigui referent a informar el nostre client. Aquest servei no és recíproc, és a dir, no es tracta d’un xat de debat o d’una eina per fer reclamacions, per aquests casos s’utilitzarà la bústia de correu cantorreta@cantorreta.es. Es podrà respondre a missatges rebuts sobre dubtes o informació genèrica, ja que el grup de difusió permet fer-ho. Tot i així, la recepció continuada de missatges d’algun dels usuaris podrà suposar la baixa automàtica d’aquest servei si l’empresa ho veu oportú si aquests, no són vinculats al que fa referència el servei. A banda de les informacions d’ofertes i promocions, s’informarà de sorteigs que realitzi l’empresa i s’utilitzarà perquè el client conegui les novetats més atractives que ofereix Can Torreta. Esperem sigui d’utilitat i si algú vol deixar-nos la seva opinió al respecte, pot fer-ho dirigint-se al mail cantorreta@cantorreta.es  i utilitzar-la com a bústia de suggerències.
Gràcies per formar-ne part.

 

llista de difusio can torreta

llista de difusio can torreta

Pin It on Pinterest