Fruites i verdures

de km 0 i de pagès

La dieta Mediterrània es basa en una alimentació saludable. Hem de donar la importància que es mereix a la ingesta de fruites i verdures. A Can Torreta t’oferim els productes més frescos de la nostra terra.

A les nostres fruiteries trobaràs verdura i fruita segons temporada. Podràs trobar productes de pagès de Cubelles, de Girona, de Lleida, del Garraf o Penedès. En resum: un producte de proximitat i qualitat amb varietat de classes i de calibres perquè puguis escollir la que més t’agradi o com tú la prefereixis.

Confiem en els nostres agricultors que estimen la terra tan com nosaltres i que treballen amb tot l’afecte que els caracteritza. Seleccionen els millors productes cultivats per portar-los cap a les nostres botigues i desprès nosaltres te’ls mostrarem amb orgull i admiració perquè sabem què tenim i el procès que hi ha hagut fins a tenir-ho al davant.

Des de 1972 Can Torreta ha estat reconeguda per treballar colze a colze amb els millors agricultors de la comarca del Garraf. L’amistat i la feina que ens ha unit ha sigut un gran pas per arribar a aconseguir a dia d’avui, una gran varietat de producte fresc i de gran qualitat en totes i cadascuna de les nostres botigues.

Fruites i verdures

de km 0 i de pagès

La dieta Mediterrània es basa en una alimentació saludable. Part de la importància de la ingesta de fruites i verdures com a base de la nostra alimentació. A Can Torreta som partidaris de menjar els productes més frescos de la nostra terra.

A les nostres fruiteries trobaràs verdura i fruita segons la temporada, posant al teu abast els millors productes. Podràs trobar productes de pagès de Cubelles, de Girona, de Lleida, de km 0, de proximitat i qualitat amb la major varietat de classes i calibres perquè puguis escollir el que més t’agradi. Confiem en els nostres agricultors que estimen la terra que treballen amb tot l’afecte i seleccionen els millors productes per a col·locar-los en venda amb orgull i admiració.

Des de 1972 Can Torreta ha estat reconeguda per treballar colze a colze amb els millors agricultors de la comarca del Garraf. L’amistat i la feina que ens ha unit ha estat un gran llaç per arribar a aconseguir a dia d’avui una gran varietat de productes frescos i de gran qualitat en totes i cadascuna de les nostres botigues.

Saps el que és menjar-te un tomàquet i que tingui gust de tomàquet? Ja has trobat el teu rebost.

Pin It on Pinterest