Si ets un amant dels formatges,

has trobat un tresor!

Imagines un lloc on pots escollir entre més de 300 referències diferents de formatges?

Si ets un gran amant del formatge, a Can Torreta, trobaràs el taulell de formatges més gran de la comarca del Garraf, i ens atrevim a dir, un dels més grans de Catalunya!

Amb més de 300 referències constants en el nostre catàleg, podràs trobar grans joies i degustar amb gran plaer cadascuna d’elles, trobant una bona ocasió com a excusa! Un sopar íntim amb la teva parella, uns riures amb amics, educar el paladar dels teus fills, o perquè no, per disfrutar-ho tranquilament simplement perque t’ho mereixes!
Tenim tantes especialitats que no te les podràs acabar!  Des dels formatges manxecs a les especialitats catalanes, passant per Astúries o Galícia, els tenim TOTS !

A més a més , trobaràs formatges de DO França amb el Bries, Camembert, amb llet pasteuritzada o amb llet crua; DO Italia i els seus parmesanos de diferents curacions com el Reggiano o Padano, Pecorino Romà natural o amb sabors especials, el Gorgonzola, Mascarpone, mozzarelles i provolone; Suïssa i el difícilment de trobar Appenzzeller i Gruyer; DO Holanda i el seus formatge de bola, la seva Masdarmers i les especialitats com el Pesto; Alemanya, Anglaterra … aquestes i moltes varietats més. I si tens algun suggeriment, estarem encantats d’escoltar-lo i mirar de complaure’t.

Coneguda ja en tot la comarca del Penedès i també a la província de Barcelona, des de fa més de 30 anys a Can Torreta ens hem preocupat pel gust i la varietat dels més formatgers. Perquè a nosaltres ens encanta i estimem el formatge. Volem que els nostres clients els gaudeixin tan com ho fem nosatres. Sempre treballem amb marques de confiança i reconegudes de tota la regió com Campo Estrella o l’Antiga.

T’assegurem que te’ls voldràs endur tots. Ja has trobat el teu rebost. Vine a coneixer els formatges! Et sorprendràn!

Si ets un amant dels formatges,

has trobat un tresor!

Imagines un lloc on pots escollir entre més de 300 referències diferents de formatges?

Si ets un gran amant del formatge, has trobat un tresor! A Can Torreta, trobaràs el taulell de formatges més gran de la comarca del Garraf, i ens atrevim a dir, un dels més grans de Catalunya.

Amb més de 300 referències constants en el nostre catàleg, podràs trobar grans joies i degustar amb gran plaer cadascuna d’elles, trobant una bona ocasió per a això. Un sopar íntim amb la teva parella, uns riures amb amics, educar el paladar dels teus fills, o per què no, donar-te un bon homenatge a tu mateix.

Tenim tantes especialitats que no te les podràs acabar!  Des dels formatges manxecs a les especialitats catalanes, passant per Astúries o Galícia, tots els formatges que puguis imaginar els podràs trobar.

A més a més , trobaràs formatges de DO com França amb el Bries, Camember, amb llet pasteuritzada o amb llet crua; Italita i els seus parmesanos de diferents curacions com el Reggiano o Padano, Pecorino Romà natural o amb sabors especials, el Gorgonzola, Mascarpone, mozzarelles i provolone; Suïssa i el difícilment de trobar Appenzzeller i Gruyer; Holanda i el seu formatge de bola, la seva Masdarmers i les especialitats com el Pesto; Alemanya, Anglaterra … aquestes i moltes varietats més. I si tens algun suggeriment, estarem encantats d’escoltar-lo i mirar de complaure’t.

Coneguda ja en tot la comarca del Penedès ia la província de Barcelona, des de fa més de 30 anys a Can Torreta ens hem preocupat pel gust i la varietat dels més formatgers. Perquè a nosaltres ens encanta i estimem el formatge. Volem que els nostres clients se sentin com a casa. Sempre treballem amb marques de confiança i reconegudes de tota la regió com Camp Estrella o l’Antiga.

T’assegurem que te’ls voldràs endur tots. Ja has trobat el teu rebost.

Pin It on Pinterest