Notaràs la qualitat

a cada mossegada

Et mereixes el millor. A les carnisseries de Can Torreta posem molta atenció per servir gènere de primera qualitat. El percentatge de greix, la seva olor, el seu color, el seu sabor, la seva tendresa… Aquests són els elements que tenim sempre en compte abans de posar cada tros de carn al taulell perquè te’l emportis a casa amb tota tranquilitat. Tota la nostra carn amb Certificat Q de Qualitat.

Les nostres vedelles d’origen català, són femelles i porten el certificat Q de qualitat. Som reconeguts per la qualitat de cada peça a la que ens assegurem de la seva frescor i tendresa. Tenim d’importació filets i entrecots de carn d’Angus de Nebraska, criada en llibertat i sota una dieta molt seleccionada de pastures i cereals. Podem oferir-te entrecots i filets DO Argentina, entranyes i xoriços crioll autèntics. Tota una delicia per a paladars exigents.

 

 

 

 

El porc blanc prové de les Granges catalanes més pròximes. Un dels nostres pilars mestres és el porc Ral un animal molt tranquil, i amb dietes d’alt contingut en fibra. El resultat és el d’una carn més tendra que la del porc blanc corrent, ja que s’accentua la seva massa intramuscular, que és la que li dóna el gust tradicional a l’espècie, entre d’altres factors. El Porc Ral és criat exclusivament a la localitat i únic a Catalunya, Espanya i fins i tot Europa Continental. Per aquest motiu, s’ha convertit en una carn d’extraordinària qualitat que reprèn el gust tradicional i d’una textura que amb prou feines s’en troba habitualment. A Can torreta també disposem de porc ibèric, del qual també te’n oferim carns fresques com el secret, la presa, les costelles i d’altres talls tan apreciats en cuina en els últims anys, que faran les delícies de qualsevol bon comensal que les sapiga valorar.

En totes les nostres botigues disposem d’una gran varietat de productes de proximitat de km 0, perquè estimem la nostra terra i confiem en el seu producte com el conill de Lleida, el porc blanc i la vedella de Girona o el pollastre de Lleida i el pollastre groc de les comarques de l’interior de Catalunya. A més de poder gaudir dels pollastres alimentats amb gra, els pollastres de Pagès, criats en llibertat i amb una alimentació especial, així com el pollastre ecològic. També per encàrrec i en èpoques festives com Nadal o Setmana Santa pots gaudir d’aus especials, com el Ànec Mut del Penedès, perdius, galls dindis, capó, foie, magret i confits, rodons i farcits, i altres especialitats suculentes. Els nostres clients vénen de racons de tota la província a buscar-ne.  T’imagines gaudir en qualitat de gourmet a la cuina de la teva pròpia casa? Ja has trobat el teu rebost. Vine a Can Torreta.

 

Notaràs la qualitat

a cada mossagada

Et mereixes el millor. A les carnisseries de Can Torreta posem molta atenció per servir gènere de primera qualitat. El percentatge de greix, la seva olor, el seu color, el seu sabor, la seva tendresa… Aquests són els elements que tenim sempre en compte abans de posar cada tros de carn al taulell perquè te’l emportis a casa amb tota tranquilitat. Tota la nostra carn amb Certificat Q de Qualitat.

 

la vedella

Les nostres vedelles d’origen català, són femelles que no passen dels 100 kg per cap de bestiar i porten el certificat Q de qualitat. Som reconeguts per la qualitat de cada peça a la que ens assegurem de la seva frescor i tendresa. No només ens preocupem per la qualitat del producte, sinó per tenir un gènere variat i diferent. Tenim d’importació filets i entrecots de carn d’Angus de Nebraska, criada en llibertat i sota una dieta molt seleccionada de pastures i cereals. Els entrecots i filets DO Argentina, entranyes i xoriços crioll autèntics. Carn de Vaca madurada en 45 dies, amb un gust tan intens que et farà gaudir d’un plat exquisit.

el porc

El porc blanc prové de les Granges catalanes més pròximes, de les que ens aprovisionem diàriament perquè tinguis el millor producte per a tu i els teus.Un dels nostres pilars mestres és el porc Ral un animal molt tranquil, d’alimentació acurada i quantiosa sota una dieta d’alt contingut en fibra. El resultat és el d’una carn més tendra que la del porc blanc corrent, ja que s’accentua la seva massa intramuscular, que és la que li dóna el gust tradicional a l’espècie, entre d’altres factors. El Ral és un porc que en la seva maduresa pot pesar entre 115 i 130 quilos i que necessita uns set mesos d’engreix, aproximadament set setmanes més que un porc blanc. El Porc Ral és criat exclusivament a la localitat i únic a Catalunya, Espanya i fins i tot Europa Continental. D’aquesta manera, s’ha convertit en una carn d’extraordinària qualitat que reprèn el gust tradicional i d’una textura que amb prou feines s’en troba. A Can torreta també disposem de porc ibèric, del qual també te’n oferim carns fresques com el secret, la presa, les costelles i d’altres talls tan apreciats en la cuina en els últims anys, que faran les delícies de qualsevol bon comensal que les sapiga valorar.

El conill, les aus i especialitats

En totes les nostres botigues disposem d’una gran varietat de productes de proximitat de km 0, perquè estimem la nostra terra i confiem en el seu producte com el conill de Lleida, el porc blanc i la vedella de Girona o el pollastre de Lleida i el groc de les comarques de l’interior de Catalunya.Durant tot l’any podrà comprar pollastres i conills de km 0 que portem de les granges catalanes. A més de poder gaudir dels pollastres alimentats amb gra, els pollastres de Pagès, criats en llibertat i amb una alimentació especial, així com el pollastre ecològic. També per encàrrec i en èpoques festives com Nadal o Setmana Santa pots gaudir d’aus especials, com el Ànec Mut del Penedès, perdius, galls dindis, capó, foie, magret i confits, rodons i farcits, i altres especialitats suculentes. Els nostres clients vénen de racons de tota la província a per ells Per què creus que ha de ser? T’imagines gaudir amb la qualitat d’un gourmet a la cuina de la teva pròpia casa? Ja has trobat el teu rebost.

 

 

Pin It on Pinterest