LES NOSTRES COL·LABORACIONS

Fruites Claramunt

Empresa familiar i independent líder al mercat de la distribució de fruites, hortalisses i productes de 4ª i 5ª gamma, a la zona Penedés-Garraf. Referent de servei i qualitat.

http://www.fruitesclaramunt.com/distribucio.php

Porc Avinyó

El projecte de nova raça porcina, iniciada a Avinyó pel grup Roma, ha finalitzat amb la creació d’un nou encreuament de porc, el Porc Ral, criat exclusivament en la localitat i únic a Catalunya d’una extraordinària qualitat.

http://www.gruproma.com/

El queseru – La Antigua

Una cuidada y seleccionada ganadería de los rebaños locales y regionales de Zamora, elaboración con leche cruda de oveja, corteza natural bañada en aceite de oliva y una vigilada y prolongada maduración en condiciones medioambientales óptimas para conseguir en sus quesos los mejores niveles de calidad.

http://www.queserialaantigua.com/

Beher Jamón

Comerç de gran qualitat a l’engròs de fruites i fruits. verdures, patates, llegums frescos i hortalisses amb una gran tradició i professionalitat des de les terres de Tarragona.

http://www.beher.com/es/

Montbrú

Elabora exquisides especialitats formatgeres seguint una tradició forjada, segle rere segle, al voltant del Mas Montbrú i les contrades del Moianès.

http://www.montbru.com/cat/inici

Conserves Ferrer

La marca Ferrer es diferencia per la qualitat dels seus aliments i la tradició de les seves receptes . Ofereixen un producte mediterrani, saborós i elaborat a partir d’ingredients frescos , naturals i de primera qualitat.

http://www.c-ferrer.com/

Casa Figols

Embotit, botifarras per a tots els gustos, plats preparats amb receptes tradicionals, de tota la vida, compromesos amb els productors del territori, amb una selecció de matèries primeres de gran qualitat i amb l’elaboració d’un producte el màxim de beneficiós per a la salut i el benestar de les persones que ho consumeixen.

http://casafigols.com/

La Granja Pastisseria

Una gamma de productes elaborats a partir d’ingredients procedents de l’agricultura ecològica. D’on el producte fresc surt de la selecció dels millors ingredients per a oferir una gran varietat de productes dietètics, funcionals i beneficiosos per a la salut.

http://www.pastisserialagranja.com/

Bodegas Torres

Ha tingut l’honor, des dels seus començaments, que experts, crítics i consumidors hagin premiat l’excel·lència empresarial i la qualitat dels seus productes. Bodegas Torres és reconeguda, per segon any consecutiu, com la marca de vins més admirada del món.

http://www.torres.es/es

Puig Batet

Petita empresa familiar especialitzada en l’elaboració artesanal de vins. Poc a poc ha estat molt reconeguda per ser producte 100% d’origen català.

http://www.puigbatet.com/

Vega de Ribes

Empresa familiar dedicada a l’elaboració i embotellat de vins de qualitat de collita pròpia. Els raïms són obtinguts de les vinyes de la finca La Serra i es conreuen amb agricultura ecològica integrada amb altres conreus i ramaderia.

http://vegaderibes.wix.com/vegaderibes

Pagès de Cubelles (fruta y verdura de temporada)
Companyia General Carnia

Neix de la unió de dues empreses familiars, CarnSalas i Carns Tonijuan, amb més de 80 anys d’experiència en el món de la carn. L’equip de professionals amb anys d’experiència en el sector que gestiona cadascuna de les tres àrees s’ha marcat un sol repte: oferir la màxima qualitat.

http://www.cgcarnia.cat/ca/index.php

Embotits de Salgot

Totes les generacions de Salgot han compartit una obsessió: aconseguir un embotit excel·lent. Tant la qualitat dels productes com la manera de fer de l’empresa han estat reconegudes i recompensades nombroses vegades amb premis, guardons i certificacions.

http://www.salgot.com/ca/node/5

Embotits Mitjans

Busquem i seleccionem les matèries primeres més adients per cada producte. Escollim i treballem conjuntament amb els nostres proveïdors per recuperar les peces de carn, vegetals i especies que ens donaran aquells productes amb el sabor autèntic.

http://www.mitjans.es/ca

Pau Gavaldá

Comerç de gran qualitat a l’engròs de fruites i fruits. verdures, patates, llegums frescos i hortalisses amb una gran tradició i professionalitat des de les terres de Tarragona.

http://www.paugavalda.com/

Peix fresc de les llotges Catalanes

T’oferim el bo i millor de les Llotges catalanes. Votem per la pesca sostenible i controlada de les millors costes catalanes.

La Fageda

Té com a finalitat la integració laboral de les persones de la comarca de la Garrotxa (Girona) que sofreixen discapacitat intel·lectual o trastorns mentals severs. Tots els que formen el grup es dediquen a la producció de làctics, iogurts i melmelades d’altíssima qualitat i 100% producte català.

http://www.fageda.com/es/quienes-somos

Pa de Cinc Espigues de Bellsolà

Més de 120 anys d’història, una llarga tradició empresarial unida a l’afany d’adaptar-se i modernitzar-se adequadament a cada època. Cinc Espigues és la nova marca de Bellsolà per una gamma de pa la qualitat de la qual ha estat rigurosament seleccionada. De gran aroma i sabor a pa rústic autèntic.

http://www.bellsola.com/ca/117-productes/1-el-pa/10-rustic-5-espigues/223-pa-de-nous-320g.html

Pa de l'Enrich

La seva filosofia és buscar sempre l’estendard més alt de qualitat, elaborant productes que alimentin el cos i el paladar utilitzant farines de diferents cereals de la millor qualitat, a la pedra, ecològiques… el pa fet amb calma.

http://www.fornsenrich.com/catering-barcelona/index.php

Codorniu

L’Agricultura sostenible és l’essència de la seva forma de cuidar els vinyers. Mitjançant les tècniques més avançades de teledetecció aconsegueixen caracteritzar tots els seus vinyers per obtenir el millor de cadascun d’ells.

http://www.codorniu.com/es/

Torre del Veguer

Celler de gran reconeixement de Sant Pere de Ribes la quin ha guanyat nombrosos premis des de la seva creació al segle XV. La cura i la constant vigilància de la vinya han fet que aquest lloc sigui reconegut a nivell estatal.

http://torredelveguer.com/index.php/es/

Velliser (membrillo)
Frigoríficos Ferrer
Argal

Argal

Pin It on Pinterest