MOLT GUSTOSES FESTES !

Si has d’encarregar el teu dinar o sopar d’aquestes festes, t’informem que tenim moltes coses bones per a oferir-te i que no esperis més!

A carnisseria tens un llistat de les nostres especialitats de Nadal i veuràs que podràs disfrutar de les millors carns de kilometre 0 a un preu just i que l’èxit dels teus menjars en familia estarà assegurat.

Nomès t’oferim el millor Gall d’Indi, Ànec Barberi, Ànec Mut del Penedès, Pollastre de Gra, Pollastre de Muntanya, Capó, Perdiu de Granja, Faisà, Pintada, Puolarda,Rodó de Pollastre, Garrí, Cabrit, Guatlles… i molt més!

Et preparem a més les safates d’embotit que prefereixis, les safates de formatges més atraients i curioses amb formatges seleccionats per aquestes diades tan especials. Et fem a mida el teu Lot de Nadal per a regalar als que més estimes i l’adornem com tú vulguis segons la preferència que tinguis per a que sigui més adient.

Volem satisfer tot el que t’imagines per aquestes festes i volem fer-ho realitat. La màgia del Nadal és present cada any en tots nosaltres i volem compartir amb tu aquesta felicitat ajudant-te a fer realitat el que havies pensat per aquests dies tan especials i perque tota la teva familia i tú gaudiu del millor de l’any: les retrobades familiars.

La millor taula, és la que es comparteix amb tota la familia. És aquella en la que tot detall desprèn l’amor amb el que s’ha pensat i el motiu pel que s’ha portat a terme. La millor taula, junts.

 

Bones i gustoses festes

Pin It on Pinterest